You are here: Home » In & om het huis » Lentekriebels in de kinderkamer

Lentekriebels in de kinderkamer

geschreven door Constance
steigerhouten meubelen

Hopelijk duurt het nog maar heel even voordat de koude winter ons land gaat verlaten. Dan begint de lente echt en wordt het tijd voor een frisse wind door je huis. Ook de kinderkamer krijgt daarbij natuurlijk te maken met jouw lentekriebels! Ik geef je graag wat inspiratie om de lente binnen te halen in de kinderkamer.

Knalkleuren op de muur
Een nieuw likje verf geeft de kinderkamer meteen een frisse uitstraling. In de lente en zomer passen vrolijke knalkleuren natuurlijk perfect. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan groen, turkoois, en geel. Voer deze knalkleuren door in het dekbed en de accessoires en de kinderkamer heeft direct een zomerse look!

steigerhouten meubelenSteigerhouten meubelen
In de lente en zomer ga je weer vaker naar buiten. De vakantie komt er aan en een dagje strand hoort daar vast en zeker bij. Speelt jouw kindje daar ook non-stop in het zand? Haal dan de look en feel van het strand naar binnen door te werken met steigerhouten meubelen.


Bloemen en dieren

Vogeltjes die fluiten en bloemen die tot bloei komen. Niet alleen wij, maar ook onze kinderen, kunnen daar heel erg van genieten. Met muurstickers en accessoires kunnen jullie ook binnen genieten van de bloemen en dieren. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een muursticker van te krijgen. En het staat nog leuk ook!

Welkom Lente! Ga vol frisse moed aan de slag met je lentekriebels!

 

 

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Puck Kinderwinkel – Slapen in een thematische kamer 15 april 2013 - 16:37

[…] is het helemaal hip om niet alleen een kamer helemaal in één thema in te richten. Niet alleen de meubels, maar ook het behang, spiegels en andere accessoires worden in dezelfde […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com