You are here: Home » Beauty » Win met AVEDA Earth Month

Win met AVEDA Earth Month

geschreven door Constance

Het is weer april! En tijdens deze maand zetten AVEDA en haar salons zich in om geld in te zamelen voor Earth Month! Je kan meehelpen om schoon drinkwater voor iedereen toegankelijk te maken! AVEDA Benelux organiseert dit jaar de Earth Month Pop-Up Experience ten behoeve van Earth Month. En dat houdt in dat in de maand april de speciale AVEDA Earth Month Pop-Up Experience door Nederland zal rijden. Deze zal in 9 steden te vinden zijn.

In de Pop-Up Experience kun je genieten van een kopje AVEDA thee en maak je kennis met de AVEDA rituelen. Je krijgt een ontspannende stress-fix handmassage in ruil voor een vrijwillige donatie. 100% van deze opbrengst gaat naar het Global Greengrants Fund. Ook kun je in onze AVEDA Earth Month Pop-Up Experience de Ligth the Way Candle en de unieke AVEDA Earth Month Shopper kopen.

Maar nu is de vraag waar de eerste keer de AVEDA Pop-Up Experience te vinden is. Je krijgt op de AVEDA Facebook fanpagina 9 hints om de locatie van de AVEDA Pop-Up Experience te raden. En de eerste hint krijg je vandaag op shoppen.blogo.nl!

En om te winnen moet je alle 9 steden verzamelen en je antwoorden mailen, voor 1 mei as., naar aveda.facebook@simplypr.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com