You are here: Home » Gadgets » Test; nieuw stoomstrijkijzer van Tefal

Test; nieuw stoomstrijkijzer van Tefal

geschreven door Constance

Als schrijfster van ladygadgets.blogo.nl krijg ik regelmatig allerlei artikelen thuis gestuurd om testen en dan deel ik mijn ervaringen met jullie.

Nu zijn sommige producten niet alleen handige gadgets maar ook nog eens perfect voor alle lezers van shoppen.blogo.nl.

Een tijdje geleden ben ik door Tefal gevraagd om hun allernieuwste stoomstrijkijzer te testen, de Tefal Ultimate Anti-Calc genaamd. Het bijzondere aan dit stoomstrijkijzer is toch wel dat dit strijkbout een speciaal opvangbakje heeft voor kalk, maw. een verkalkt stoomstrijker is verleden tijd.

Nu had ik dit strijkijzer natuurlijk zelf kunnen testen, maar aangezien 2 vrienden van Testman en mij aan een nieuw strijkijzer toe waren heb ik hen gevraagd om de Ultimate Anti-Calc te testen. En mocht je nieuwsgierig zijn naar hun ervaringen lees dan het testartikel op ladygadgets.blogo.nl

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Mark 11 juni 2010 - 13:06

Naast het doorbladeren van boeken, tijdschriften en bladen kun je ook naar een erkende woonwinkel gaan en je vrijblijvend laten adviseren door een van hun binnenhuisadviseurs. Zij kunnen je vaak op weg helpen met de vragen waar je mee blijft zitten en daarnaast ook de eindeloze mogelijkheden met je te bespreken en zelfs te laten zien. Het is altijd verstandig om vrijblijvend eens met deze adviseurs informatie op te doen.

Reageer
Wilma 11 juni 2010 - 15:55

Hoi Mark,
Natuurlijk kan dat ook, maar voor diegene die een onafhankelijk advies willen bij hun thuis, dan is een afspraak met een interieurontwerper een goede keuze.
Groet,
Wilma

Reageer
Jacobs Groesbeek 22 juni 2010 - 13:45

Hoi Wilma,

Voor een onafhankelijk advies thuis, is inderdaad een interieurontwerper een goede keuze, echter het blijkt dat interieurontwerpers voor hun consults vaak toch een bedrag in rekening brengen. Vandaar is het verstandig zoals Mark al aangaf om eens met binnenhuisadviseurs van een woonwinkel te gaan praten in een woonwinkel. Bijkomend voordeel is dat wanneer je je in een woonwinkel begeeft je de nodige sfeer en inspiratie op zult doen, zonder daadwerkelijk iets te hoeven kopen.

Reageer
Wilma 22 juni 2010 - 14:37

Hoi Mark,

Ik begrijp dat je ook graag extra reclame wilt maken voor je bedrijf.
Een woonwinkel gaat niet vrijblijvend of kosteloos keer op keer op pad om interieuradvies thuis te geven. Nee, die wil ook eerst zeker weten dat er aankopen worden gedaan en zal tegelijkertijd de maten van ramen en vloeren nemen, want anders is er niemand meer in de winkel.
De interieurontwerper doet zijn intakegesprek (1e gesprek) meestal gratis bij de klant thuis, en ziet tegelijkertijd hoe mensen wonen, hoe het daglicht valt in de woning, enz. enz.

Wilma

Reageer
Steigerhouten meubels 7 augustus 2010 - 12:21

Een interieurtip die ik wil geven over houten meubels.Steigerhouten meubels zijn hip,maar blijven ook hip. Er komen nieuwe modellen en nieuwe kleuren.Vind je een oude houten tafel mooi,die geleefd is en die tegen een stootje en krasje kan,dan is een steigerhouten meubel iets aparts. Of je een wite wash of een olijfgroene tafel wilt,alles is mogelijk.

gr conny

Reageer
Steigerhout Furniture 13 november 2010 - 19:38

Ik sluit me helemaal bij Conny aan, diversiteit aan houten meubels te vinden op: Steigerhout Furniture

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com