You are here: Home » Eten & koken » Pasen bij IKEA

Pasen bij IKEA

geschreven door Constance

Geel is altijd dé Paaskleur en ook bij IKEA kan je terecht voor een vrolijk geel getint Paasfeest. En net als in Nederland draait het bij een Zweeds Pasen om eten en familie.

In Zweden wordt de Paastafel mooi gedekt en wordt er genoten van Zweedse specialiteiten als ingelegde haring en gemarineerde zalm en natuurlijk zijn er ook allerlei accessoires en stoffen om je Paastafel feestelijk aan te kleden, zoals gele JUBLA kaarsen, het vrolijke GLÄNTA broodmandje of tafelloper en de ROTERA lantaarn.

IKEA heeft verschillende stoffen in huis om zelf mee aan de slag te gaan, zoals het vrolijk gestippelde MALIN CIRKEL, of de romantische EMMIE ROS stof. Met de SY naaimachine maak je zelf de mooiste tafellakens, servetten en placemats. De naaimachine is eenvoudig in gebruik en daarom ook heel geschikt voor beginners.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com