You are here: Home » Gadgets » Test: Fietstas New Looxs

Test: Fietstas New Looxs

geschreven door Constance

Jullie hebben kunnen lezen dat ik vorige maand een eBike heb gekocht. Nu was ik nog op zoek naar een leuke èn handige fietstas.

Nu wilde ik geen fietstas die permanent op mijn bagagedrager vastgemaakt werd, en dat kan met de zgn. pakaf modellen. New Looxs heeft een grote collectie met pakaf tassen en mijn oog viel toen op Vera, model Donna.

Het voordeel van een pakaf tas is dat je dit model heel gemakkelijk aan je bagagedrager kan hangen en als je ergens naar binnengaat haal de tas van je fiets af. De haken aan de achterkant kan je afdekken met een flapje. Er zit een lang hengsel bij de tas, waardoor je deze over je schouder kan meenemen en aan de zijkanten van de tas zitten nog 2 kleine vakjes. In de tas zelf zit een vak met een rits en de tas heeft een harde bodem. (En hij is groot genoeg om ook je laptop en andere kantoorspullen in te doen.)

Vera is er in 3 kleuren en er zijn in het totaal 5 verschillende modellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com