You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuwe HTC One smartphones

Nieuwe HTC One smartphones

geschreven door Constance

Vorige week heeft HTC, in Londen, hun nieuwste HTC One modellen gelanceerd en dat zijn de HTC BlinkFeed, HTC Zoe en HTC BoomSound.

De HTC One modellen (Android Jelly Bean) hebben een aluminium body (stunning silver en beautiful black) en zijn voorzien van de allernieuwste snufjes. Verder beschikken ze over een 4,7 inch, Full HD (1080p) scherm.

De HTC BlinkFeed zorgt voor een persoonlijke live stream op je homescreen en hiermee transformeer je het homescreen naar een livestream van persoonlijke, relevante informatie zoals updates van sociale netwerken, nieuws, foto’s en entertainment en lifestyle updates, zodat je niet van apps en/of websites hoeft te wisselen. HTC biedt wereldwijd nieuws aan uit meer dan 1.400 mediabronnen met meer dan 10.000 artikelen per dag van de meest innovatieve mediabronnen zoals Vice Media, Reuters, ANP, NRC, Tweakers, Elle.nl, Cosmopolitan.nl, Quotenet.nl, Red.nl, Menshealth.nl, Esquire.nl, Eurogamer, Deezer en UEFA.com.

HTC Sense TV transformeert de nieuwe HTC One tot een interactieve programmagids en afstandsbediening voor de meeste TV’s, set-top boxen en ontvangers. En met behulp van de cloud maakt HTC het heel eenvoudig om te kijken wat er op TV is en kan je gemakkelijk je favoriete programma vinden.

De HTC Zoe heeft de HTC UltraPixel Camera en hiermee kan je foto’s maken van hoge kwaliteit die tot leven komen in fragmenten van 3 seconden, de zgn. ‘Zoes’, Deze foto’s en video’s worden op een bijzondere wijze getoond. De galerij komt tot leven en transformeert van een traditionele galerij met stilstaande beelden, tot een bewegende galerij met herinneringen. Met Zoe Highlights worden automatisch geïntegreerde filmpjes van 30 seconden met hoogtepunten van iedere map gemaakt. Deze beelden bestaan uit foto’s en video’s, inclusief muziek met professionele effecten en transities. Deze video’s met hoogtepunten zijn gemakkelijk te bewerken, kunnen ingedeeld worden op thema en eenvoudig worden gedeeld oa. via Social Media of email. De UltraPixels camera heeft een sensor die 300% meer licht vangt dan een traditionele sensor. De ‘multi-axis optical image stabilisation’ voor zowel de camera aan de voorzijde als aan de achterzijde, zorgt er bovendien voor dat video’s vloeiender zijn, of ze nu stilstaand of in beweging worden geschoten. HTC UltraPixel Camera voegt verder andere functionaliteiten en effecten toe, zoals een verbeterde 360°-panoramafunctie, serieopname en het verwijderen van objecten.

De nieuwe HTC One BoomSound biedt de best beschikbare audio-ervaring op een telefoon want voor het eerst zijn er op een smartphone stereo speakers aan de voorzijde met een versterker geplaatst. Verder heeft de BoomSound een full HD-scherm en zit Beats Audio geïntegreerd.

HDR-recording maakt gebruik van geavanceerde dual microfoons en audio processing om een helder en rijk geluid vast te leggen, passend bij high definition videomateriaal. Telefoongesprekken klinken helder op de HTC One dankzij de toevoeging van HTC Sense Voice. Deze toepassing optimaliseert het belvolume en de belkwaliteit in ruimtes met veel geluid zodat gesprekken luid en duidelijk gevoerd kunnen worden.

Vanaf half maart as. zijn de HTC One modellen beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?