You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuwe Nokia Lumia 620

Nieuwe Nokia Lumia 620

geschreven door Constance

Vanaf volgende maand introduceert Nokia de nieuwe Lumia 620 in Nederland. De Lumia 620 is de voordeligste Windows Phone 8 Smartphone van Nokia.

De Lumia 620 heeft een supergevoelig scherm dat ook met handschoenen aan of met je vingernagel werkt. (Vooral het bedienen met nagels ben ik erg blij mee, want de ‘oude’ touchscreens werkten hiermee.)

De Nokia Lumia 620 beschikt over een nieuwe dual-shot kleurtechniek die garant staat voor opvallende kleur- en textuureffecten en hierdoor zijn wisselende kleurschakeringen en mooie diepte-effecten te zien. Verder kan je je Lumia 620 aanpassen aan je smaak dmv. de 7 verschillende verwisselbare covers.

En de Lumia 620 heeft heel veel bijzondere camera mogelijkheden: je kunt met Cinemagraph animaties toevoegen aan foto’s. Smart Shoot maakt één perfecte foto van meerdere afbeeldingen en verwijdert daarbij ongewilde objecten uit de foto.

De Nokia Lumia 620 heeft verder Nokia Maps, Nokia Drive, Nokia Transport en het exclusieve Nokia City Lens. Nokia City Lens toont op het scherm door de cameralens via augmented reality informatie over plekken in de buurt.

De Nokia Lumia 620 is te koop in de kleuren magenta, geel, cyaan, wit en zwart en gaat euro 259,00 kosten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com