You are here: Home » Aldi » Medion PC bij Aldi

Medion PC bij Aldi

geschreven door Constance

As. woensdag (20 februari as.) kan je je wekker weer vroeg zetten, want Aldi heeft weer geweldige aanbieding, nl. een Medion desktop PC.

De Medion AKOYA P5225 D heeft een Intel Core i5-processor, NVIDIA GeForce GTX 650 grafische kaart, 4 GB DDR3 SDRAM werkgeheugen en Windows 8 en is daarmee optimaal uitgerust voor games en multimedia toepassingen. Bovendien heeft de MEDION AKOYA P5225 D ook een 1TB harde schijf. En voor geheugen uitbreiding of voor snelle data-uitwisseling via het MEDION dockingstation 3 kunnen er HDDrive2Go externe harde schijven snel en eenvoudig aangesloten worden via USB 3.0.

Met de geïntegreerde geheugenkaartlezer kan je foto’s van alle geheugenkaarten bekijken of importeren en DVD’s of CD’s branden gaat moeiteloos met de ingebouwde brander met DVD-RAM en Dual Layer ondersteuning.

De Wi-Fi 802.11b/g/n-standaard technologie zorgt voor een snelle draadloze internetverbinding. Bovendien heeft de MEDION AKOYA P5225 D een digitale HDMI AV-uitgang, DVI-D en D-Sub VGA-poorten en 6-kanaals High Definition Audio Sound.

De MEDION AKOYA P5225 D wordt geleverd met een USB-toetsenbord, een USB optische muis, een uitgebreid softwarepakket met verschillende Microsoft Games en praktische apps die allemaal perfect afgestemd zijn op Windows 8. Het softwarepakket bevat ook Windows Essentials 2012, MEDION Media Pack, CyberLink Power2Go, CyberLink PowerDVD, CyberLink MediaEspresso, CyberLink PhotoDirector en Kaspersky Internet Security 2013. En de prijs bedraagt euro 549,- voor de desktop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com