You are here: Home » Huis & Tuin » Theecapsules voor Nespresso machine

Theecapsules voor Nespresso machine

geschreven door Constance

Tijdens mijn vakantie op Ibiza kwam ik, in de lokale Spar, het merk Origen & Tea tegen. En dit Spaanse bedrijf maakt capsules die gevuld zijn met losse thee, speciaal voor de Nespresso machines.

Natuurlijk was ik nieuwsgierig en heb een verpakking, waarin 5 capsules zitten, mee naar Nederland genomen, met de smaak; Té Verde Hierbabuena (groene thee met Spaanse mint). Er zijn nog 3 andere smaken; rode dieet-thee, rode bosvruchten-thee en citrusvruchten-thee.

Aangezien het water van een Nespresso machine nooit helemaal kokend heet is, had ik weinig hoop op een goede smaak voor mijn kopje thee. Maar dat viel me heel erg mee. En verder had de thee ook geen koffiesmaak, want ook nog wel eens voorkomt in apparaten waarin eerst koffie en dan thee gezet wordt.

Dus mocht je toevallig een keer in Spanje zijn en je wilt eens iets anders uit je Nespresso apparaat willen drinken dan alleen maar koffie dan is Origen & Tea best wel lekker, maar of je Nespresso machine eronder lijdt dat je andere capsules gebruikt dan de originele kan ik niet zeggen, maar helemaal goed lijkt het me niet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com