You are here: Home » Accessoires » Oplossing voor losse snoeren

Oplossing voor losse snoeren

geschreven door Constance
Hanger Chair

Natuurlijk zijn er steeds meer draadloze apparaten maar er zijn ook heel veel speakers, tv’s en andere apparaten waar gewoon nog kabels en snoeren uitkomen en dat geeft toch altijd een rommelig beeld.

Nu biedt Vogel’s hiervoor al een oplossing met hun wandsteunen. En hierop inhakend heeft Vogel’s nu een aantal accessoires geïntroduceerd die op nog meer manieren de kabel- en snoeren wirwar aanpakken. Vogel’s CABLE 10 kan 10 kabels verbergen en biedt opbergruimte voor extra A/V- en multimedia-apparatuur. De aluminium kolom staat 2 centimeter van de wand. Er zijn 2 maten; CABLE 10 M (64 cm) en CABLE 10 L (94 cm). Je kunt CABLE 10 combineren met Vogel’s AV 10 Multi-steunen voor extra opbergruimte.

De AV 10 Multi-steun van Vogel’s is verkrijgbaar met CABLE 10 als accessoire. De steunen kunnen op elke hoogte worden bevestigd. De instelbare armen zijn voorzien van een antisliprand waarop je al je A/V- en multimedia-apparatuur kan zetten.

En alle accessoires kunnen met de wandsteunen van Vogel’s worden gecombineerd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com