You are here: Home » Shoppen » Handcrème voor jongere handen

Handcrème voor jongere handen

geschreven door Constance

Je kan nog zoveel anti-huidverouderingscrèmes en serums gebruiken voor je gezicht maar je handen verraden nog steeds je leeftijd. Want je handen komen gemakkelijk in aanraking met schadelijke invloeden van buitenaf, zoals zon, kou, warmte of schoonmaakmiddelen.

Verder is de huid op je handen dun en zit geen onderhuids vetlaagje, waardoor deze huid sneller veroudert dan de rest van je lichaam. Met de juiste producten kun je een verouderde huid tegengaan of verbergen. Madonna heeft haar eigen oplossing gevonden tegen verouderde handen: tegenwoordig wordt ze vrijwel altijd gespot met hippe handschoentjes. Maar natuurlijk kun je een verouderde huid beter voorkomen door een goede handverzorging en -bescherming. De handverzorgingsproducten van emerginC van Skinnovators gaan huidveroudering tegen en bieden verzorging voor je handen.

De dunne huid op je handen is kwetsbaar en heeft daarom een dagelijkse verzorging nodig. Om je handen optimaal te verzorgen is een voedende handcrème van belang.
De emerginC Relief Hand Cream heeft een anti-aging werking door de antioxidanten uit vitamine C, vitamine E en groene thee extract. Daarnaast bevat deze handcrème het ingrediënt ginkgo biloba. Deze stof stimuleert de doorbloeding, waardoor alle vitamines nog beter door de huid worden opgenomen. De toevoeging van Aloe vera, calendula en amandelolie geeft de handen een zachte, soepele en gehydrateerde huid.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com