You are here: Home » Gadget nieuws » MINI gestyled door Tom Sebastian

MINI gestyled door Tom Sebastian

geschreven door Constance
Sink #1

Waarschijnlijk dacht je dat het automerk MINI niet leuker of mooier kon worden. Maar beautystylist (en goede vriend) Tom Sebastian is gevraagd om, in opdracht van de Renova Group, de MINI nog aantrekkelijker te maken dan deze al was.

En hierdoor is de MINI designed ByTOM Sebastian een must-have geworden. De MINI Designed ByTOM Sebastian is volledig met de hand gecustomized met Black Swarovski elements en heeft bovendien onmisbare beauty tools voor onderweg. Want niet alleen aan de buiten ziet deze MINI er geweldig uit, maar vind je in kofferbak een beautycase voor al je beautyproducten en zit er een extra spiegel in de achterdeur. De safety hamer heeft een andere plek gekregen in deze MINI want in case of a bad hair day bevindt zich hier nu de Emergency TOM borstel.

Ook heeft deze MINI een uitgebreid multi-color verlichtingspakket zodat je de sfeer kan bepalen, of het licht kan aanpassen aan je outfit. De Nederlandse Swarovski specialist Remco Felthuis heeft Tom Sebastian kennis laten maken met de nieuwste technieken om Swarovski elementen te verwerken op het leer, de spiegels en het metaal. En zijn de Chrome Line accenten en het multifunctionele lederen stuur (met spraakherkenning) versierd met, met de hand ingelegde, Black Swarovski elements. De Black Diamond versnellingspook is dankzij de Swarovski elements een echte eyecatcher. De sportstoelen en ‘mirror skirts’ zijn gesigneerd door Tom Sebastian. Natuurlijk is MINI voorzien van een professioneel navigatiesysteem en een geïntegreerde Social Media App voor Google, webradio en Twitter en Facebook.

De MINI Designed ByTOM Sebastian wordt uitgevoerd in de kleuren wit en zwart en is er als MINI Cooper, MINI Cabrio en MINI Countryman. (Exclusief geleverd door de Renova Group. Prijs op aanvraag.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com