You are here: Home » Gadget nieuws » Scheermesjes gaan langer mee met Razorpit

Scheermesjes gaan langer mee met Razorpit

geschreven door Constance
Tom Dixon cell wandlamp

Begin van het jaar heeft Testman de Razorpit aangeschaft (dat artikel is hier na te lezen) en hij was gelijk helemaal enthousiast. Want met de Razorpit gaat elk scheermesje gemiddeld zo’n 10x langer mee en dat is natuurlijk perfect in deze dure tijden.

Begin van dit jaar was alleen nog maar de Razorpit Original te koop maar de postbode heeft bij mij, begin van vorige week, het nieuwste model gekregen; de witte Razorpit Teneo.

De Razorpit werkt heel eenvoudig. Je doet, na het scheren, wat scheerschuim/crème op het gladde oppervlak en dan haal je je mesje hier 4x over heen. Door de gepatenteerde wrijvingstechnologie worden je mesjes schoon en ook weer scherp. En dit geldt voor alle 4 de modellen. En daarna laat je je mesje goed opdrogen.

Er zijn wat verschillend tussen de beide modellen? Bij de Teneo kan je meerdere mesjes bewaren in de houder waardoor je deze heel gemakkelijk mee op reis kunt meenemen. Het gedeelte waarop je je mesjes ‘slijpt’ is zachter en hierdoor maakt je je mesjes nog meer contact. En ook ziet de Teneo er meer design uit.

Testman en ik zijn beide grote fans van de Razorpit, want ik gebruikte regelmatig die van hem. Maar nu heb ik mijn eigen Razorpit en de Teneo is nog prettiger in gebruik. Je kunt, na gebruik, je mesje rechtop zetten en deze, als een designersobject, neerzetten op je wastafel.

Op de FB fanpagina van Razorpit staan regelmatig leuke acties en aanbiedingen, dus hou deze zeker in de gaten!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com