You are here: Home » Audio & video » Films kijken in 3D met de Epson projector

Films kijken in 3D met de Epson projector

geschreven door Constance

Natuurlijk kan je een 3d televisie aanschaffen maar deze zijn, momenteel, nog erg kostbaar en je kan je afvragen of je elke dag met een 3D bril naar je tv wilt gaan kijken. Maar een film of een sportwedstrijd kijken in 3D geeft wel een extra dimensie.

En speciaal voor deze momenten heeft Epson een 3-tal 3D projectoren ontwikkeld.   Dat zijn de EH-TW6100W, EH-TW6100 en EH-TW5910: een serie Full HD-projectoren die filmliefhebbers, sportfans en gamers een overweldigende 3D-ervaring biedt. De projectoren zijn eenvoudig te bedienen en zijn ook heel betaalbaar.

Zo hebben alle 3 een nieuwe draadloze HD-zender met vijf HDMI-ingangen, voor de aansluiting van niet-draadloze apparaten, RF2 3D-technologie (radiofrequentie) (voor een sterk signaal voor de 3D-brillen), 3LCD-technologie met gelijke lichtopbrengst voor wit en gekleurd licht (CLO). speciaal bedoelt voor het omzetten van beelden van 2D naar 3D en verder heeft de EH-TW6100W ook nog een draadloze Full HD verbinding.

De EH-TW6100W projecteert Full HD draadloos – zelfs van niet-draadloze apparaten, die via de meegeleverde HD-zender kunnen worden aangesloten. Het voordeel hiervan is dat je minder (lelijke) kabels door je woonkamer heen krijgt.

Je kunt 2D HD-uitzendingen, series en films met 1 druk op de knop omzetten naar 3D en dan wordt gelijk het beeld verbeterd door automatische kleur optimalisatie,3D-diepteaanpassing en superresolutie technologie. De 3LCD-technologie van Epson en gelijke lichtopbrengst voor wit en gekleurd licht van maximaal 2300 lumens geeft levensechte kleuren en details.

De EH-TW6100W en EH-TW6100 worden geleverd met een lichtgewicht oplaadbare actieve USB shutter-bril voor 3D-beeldweergave die tot op 10 m vanaf de projector kan worden gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com