You are here: Home » Accessoires » Social Media Horloge

De aankomende dagen geef ik nog even een paar handige gadget cadeautips die perfect zijn voor onder de boom.

Wil je de hele dag geen enkel telefoontje, sms of mail missen? Dat kan vanaf nu met de COOKOO Watch. De COOKOO Watch is een handig en multifunctioneel horloge met een draadloze verbinding, speciaal voor de iPhone 4S of 5.

Je mist nu nooit meer een oproep (bijv. omdat je mobiele telefoon niet hebt gehoord) evenals het continue op je telefoon kijken of er nog een nieuwe mail, sms of Facebook bericht is binnengekomen. Want de COOKOO laat je, real time, zien wat er op je telefoon gebeurt, zelfs als je telefoon in je tas of zak zit. De verbinding werkt met Bluetooth en je Smart Ready apparaat (zoals de iPhone 4 en 5).

Binnenkort is de COOKOO Watch ook te gebruiken met Android telefoons (zoals de HTC One en de Samsung Galaxy S3. (Dus ik moet nog even geduld hebben.)

De COOKOO Watch heeft een analoge wijzerplaat met pictogrammen die je de laatste updates geven en je krijgt zelfs een teken als je telefoon moet worden opgeladen.

En speciaal voor de vergeetachtigen onder ons die regelmatig hun telefoon kwijt zijn, de COOKOO Watch heeft een terugvind functie en is ie ook waterdicht. Je kunt zelf, dmv. de Connected App, aangeven welke meldingen je wilt krijgen en dat kan dmv. een pictogram, een piep of trillen. De Connected App kan meldingen doorgeven over: inkomende en gemiste gesprekken, email, Facebook berichten, herinneringen/afspraken, batterijstatus en buiten bereik alarm (waardoor je je telefoon niet meer kan vergeten). En in de toekomst wordt het ook mogelijk om via de COOKOO Watch een melding over sms en tekstberichten te krijgen.

Met de commandoknop op de COOKOO Watch kan je een aantal activiteiten activeren, zoals check-in bij bijv. Facebook, taggen van je locatie, foto’s maken (je gebruikt de commando knop dan als een afstandsbediening, ideaal voor een groepsfoto) en het terugvinden je mobiele telefoon.

De COOKOO Watch zit, heel toepasselijk, verpakt in een vogelhuisje dus is niet alleen handig maar ook nog heel leuk om cadeau te geven.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com