You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuw Princess gourmetstel; Dinner4all

Nieuw Princess gourmetstel; Dinner4all

geschreven door Constance

Het ‘gourmetten’ is aan een revival bezig en tijdens de Kerstdagen zijn er dan ook overal gourmetpakketten bij de slagers en supermarkten te bestellen. En gourmetten blijft altijd gezellig want je zit met familie en vrienden gezellig aan tafel en niemand hoeft lang in de keuken te staan.

Zelf heb ik ook een gourmetstel (uit de jaren 80 nog) maar probeer maar eens met z’n allen om een gourmetset te zitten. Je kan er nooit echt heel goed bij want het gourmetstel staat altijd in het midden van tafel en moet je over je bord heen hangen om te gaan bakken en koken. En dan zit je mooie Kerst LBD helemaal onder saus en boter.

Daarom heeft Princess een geheel nieuw type gourmetstel ontwikkeld, de Dinner4All! Want de Dinner4All bestaat uit vier aardewerk borden met elk een eigen bakplaatje eraan vast! Dus je grilt zelf je eigen vlees, vis en groenten op het speciale bord en dat zonder dat je moeilijk hoeft te doen.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gq7UBSsii6c[/youtube]

De set heeft uit een centrale unit waar 4 stekkers in aangesloten kunnen worden. Daarop bevindt zich een aardewerk bord wat als serverschaal dient. De aardewerk borden zijn uitneembaar en kunnen zo de vaatwasser in. Het bakplaatje is makkelijk met keukenpapier of onder de kraan te reinigen. De Dinner4All set heeft standaard 4 borden maar er zijn ook een uitbreidingssets van 2 borden of 1 bord. Dus voor elk gezin of vriendengroep is er een Dinner4All.

En ik ga deze week nog aan de slag met de Dinner4All en as zaterdag zien jullie mijn testvideo en mijn testverslag. Dus nog mooi op tijd voor het Kerstgourmetfestijn!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com