You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Win met de Ice Age app

Voor de introductie van de film Ice Age 4: Continental Drift heeft 20th Century Fox Home Entertainment een app bedacht: Scrat’s Nut Hunt. En met behulp van deze app kan je op zoek gaan naar 1 miljoen virtuele eikeltjes die door heel Nederland verstopt liggen.

De Scrat’s Nut Hunt app is gratis en werkt op alle Apple en Android toestellen en de vinders van de eikeltjes maken kans op Ice Age prijzen zoals de hoofdprijs: een compleet verzorgde reis naar de Poolcirkel voor 4 personen.

Mijn favoriete Ice Age, Scrat de eekhoorn, is altijd op zoek naar eikels. En dat doet hij in Ice Age 4: Continental Drift zo fanatiek dat hij een continent verschuiving veroorzaakt. En met deze app kan jij Scrat helpen bij zijn zoektocht, t/m 26 december as.

Hoe werkt het?
Download de app, maak een profiel aan en kijk in de radar of er virtuele eikeltjes in de buurt zijn. Ben je dichtbij genoeg, dan zie je het eikeltje in je scherm want vanaf 100 meter kan je de eikeltjes al pakken en dit doe je dmv. een ‘pak beweging‘ met je smartphone te maken.  En hoe meer eikels des te meer kans je maakt op mooie prijzen.

Naast de gewone eikeltjes zijn er ook speciale Piet Paulusma eikeltjes door het hele land verstopt. Wie deze pakt maakt kans om samen met Piet  op televisie het weer te presenteren. Ook zijn vanaf 12 december tevens speciale Media Markt eikeltjes te verzamelen. Wie zo’n eikeltje pakt, krijgt bij aankoop van de Ice Age 4 Blu-ray bij de Media Markt een exclusief Ice Age horloge cadeau. De eikeltjes liggen in de buurt van de Media Markt winkels, je kunt nadat je ze hebt gepakt dus direct de Blu-ray en het horloge halen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com