You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Je eigen handschoen voor je smartphone

Je eigen handschoen voor je smartphone

geschreven door Constance

Er zijn heel veel handschoenen beschikbaar waarmee je je smartphone, iPhone of Tablet mee kunt bedienen maar deze zijn, voor de echte gadgetfashionista, niet echt heel mooi. En heb je, net als ik, heel veel mooie handschoenen en werken deze weer niet met je smartphone.

En daarom was ik ook helemaal blij toen ik het bericht las over de Digits van Quirky. Je stopt de Digits in je eigen handschoenen en je kunt gewoon doorgaan met bellen, WhatsApp-en en typen. En het maakt niet uit of je wollen, leren, dikke of dunne handschoenen hebt, de Digits zijn in iedere handschoen te bevestigen. En in de verpakking zitten 4 Digits, waardoor je 4 handschoenen kunt ombouwen tot smartphone handschoen. Natuurlijk kan je er ook 3 cadeau doen aan je 3 beste vriendinnen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com