You are here: Home » Accessoires » Ixxi

Ixxi

geschreven door Constance

In allerlei dagbladen kom ik elke keer weer Ixxi tegen en denk ik, wat bijzonder! Nu kom ik het weer tegen in de U Wonen en ben eens verder gaan kijken op de website.

Wat is Ixxi?

Ixxi is een decoratief en flexibel wandsysteem. Met koppelkruisjes en kaarten kun je, in elk gewenst formaat, je eigen interieurdecoratie maken.

Maak met je eigen beeld(en) een collage, vergroting of ixxi pixel in de handige online module op de ixxi website. Zo kun je je vakantiefoto’s, je favoriete kunst of je familiefoto’s handig formeren tot een unieke wanddecoratie.

Ixxi beeldenbank en special collectie:

Je kunt ook kiezen voor een bijzonder beeld uit de Ixxi beeldenbank. In samenwerking met een aantal musea en ontwerpers heeft Ixxi ook een bijzondere collectie specials ontwikkeld. Onder andere met het Rijksmuseum.

Over de ontwerpers:

Ixxi is ontworpen door ontwerpers Eric Sloot en Paulien Berendsen en Roel Vaessen .

Nu ga ik zelf in mijn digitale vakantie-, familie- en inspiratiefoto’s, zoals reizen, interieur en ander beeldmateriaal, rondneuzen om zo mijn eigen ‘kunstwerk’ te maken. Ik verheug me nu al op deze ‘speciale reis”!

 

Joyce van Luik styliste van de InterieurTipgever regio Brabant.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com