You are here: Home » Accessoires » JBL introduceert nieuwe draadloze speaker

JBL introduceert nieuwe draadloze speaker

geschreven door Constance

Wil je je smartphone of tablet veranderen in een entertainmentsysteem, dan kan dat met de de nieuwe JBL OnBeat Venue van KARMANN en deze luidspreker is geschikt voor het hele huis.

De JBL OnBeat Venue is uitgerust met  HARMAN’s exclusieve TrueStream wireless streaming (hiermee krijg je de hoogste geluidskwaliteit) als hij wordt aangesloten via Bluetooth technologie. Dankzij TrueStream kunnen er tot acht Bluetooth-toestellen op de OnBeat Venue worden aangesloten, ongeacht het platform of besturingssysteem (Apple iOS, Android, Windows Mobile of BlackBerry). De JBL OnBeat Venue is er in zwart, wit en wit/rood en is te gebruiken als docking station met de iPad, iPhone en iPod. De  dock-connector zit verborgen achter het JBL-logo aan de onderkant van de OnBeat Venue.

De JBL OnBeat Venue wordt geleverd met de gratis te downloaden app MusicFlow. Hiermee kan je oa. je persoonlijke afspeellijsten maken, mixen bewerken, volume- en EQ-instellingen regelen en door foto-albums te bladeren. Een extra plug zorgt ervoor dat de OnBeat Venue met bijna ieder audiotoestel of elke computer verbonden kan worden. De Onbeat Venue kan tevens via een videokabel (niet meegeleverd) worden aangesloten op een HD-TV, zodat het bekijken van films en het spelen van videogames op breedbeeld mogelijk is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com