You are here: Home » Accessoires » iPhone 5 hoesjes van Hugo Boss

iPhone 5 hoesjes van Hugo Boss

geschreven door Constance

Het modemerk Hugo Boss blijft haar collectie gadget lederwaren uitbreiden, want je kunt nu ook terecht voor iPhone 5 hoesjes.

De Hugo Boss iPhone 5 hoesjes zijn op maat gemaakt, hebben een luxe afwerking en een geraffineerde design. De modellen zijn er ook in de herfst-/winterkleuren van dit seizoen en sluiten perfect aan bij de thema’s ‘Construction’ en ‘Metropolis’, waarin geometrische patronen, contrasten, details en hoogwaardig materiaal centraal staan.

De leren hoesjes hebben een perforatie of opdruk en een metalen logo. De sluitclips aan de achterzijde hebben een terugtrekmechanisme. De zijkanten van de flipcase zijn van policarbonaat en hebben een zachte rubberen coating. De achterzijde en de klep zijn afgewerkt met echt leer. De binnenzijde van de klep is gevoerd met microfiber en heeft een extra vakje voor visitekaartjes.

De hardshell-hoesjes zijn er nieuwe kleuren en hebben een stijlvol design. Ze zijn gemaakt van polycarbonaat dat bijzonder kras- en schokbestendig is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com