You are here: Home » Audio & video » Mail & Win; Twister Dance

Mail & Win; Twister Dance

geschreven door Constance

Een paar weken geleden heb ik een artikel geschreven over het spel Twister Dance. En nu mag ik 1 exemplaar van Twister Dance (twv. euro 39,95) verloten onder de lezers van ladygadgets.blogo.nl.

Het enige wat je moet is deze vraag beantwoorden; Welke bekende zangeres heeft een song op Twister Dance waarop je kunt gaan dansen. Geef je antwoord (incl. naam en adres), voor 5 november as., naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. (Lees even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets.blogo nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com