You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Spelletjes doen op je iPad

Spelletjes doen op je iPad

geschreven door Constance

Je kunt je iPad voor heel veel dingen gebruiken maar met GameChanger wordt je iPad ook een speelbord waarmee je verschillende (gezelschaps)spelletjes kan doen. En GameChanger is vanaf nu te koop.

En met de December-cadeaumaand voor de deur is dit natuurlijk een ideaal cadeau voor Sinterklaas en/of Kerst. GameChanger (bedacht door een Nederlands bedrijf) combineert een fysiek speelbord met de iPad. Door het plaatsen van losse speelvelden op de GameChanger en het gebruik van speelstukken, kan je verschillende spelletjes spelen.
Nadat je GameChanger hebt gekocht installeer je de app met 9 gratis spellen, waaronder ‘Ik Hou Van Holland’. Binnenkort verschijnen er vele nieuwe spellen, variërend van actiespellen, educatieve spellen en bordspellen. De GameChanger maakt optimaal gebruik van de iPad, zowel in beeld, geluid en rekenkracht.

In de VS is GameChanger al op het blog van Oprah verschenen en bij ons is de nominatie ‘Speelgoed van het jaar’ al binnen. Dat de GameChanger de iPad gemakkelijk omtovert tot een levend speelbord, kan je op de video zien:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C_NJKlW0hyk[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com