You are here: Home » Gadgets » Handige tassen

Handige tassen

geschreven door Constance

Ik heb, tijdens de Najaarsbeurs in Utrecht, kennis gemaakt met de handige tassen van Flinck Amsterdam. Deze tassen zijn speciaal ontworpen om je leven handiger te organiseren en alles wordt in Nederland gemaakt!

Er zijn 6 verschillende modellen; Flinck handige tas, vouwkantoor (hierover binnenkort op ladygadgets.blogo.nl meer), vouwluiertas, plunjetas, bag en medicijntas.

De Handige Tas is zo ontworpen dat je nooit meer je spullen kwijt bent. Rits de tas open en door de vele vakken heb je direct overzicht. Met het lampje in de tas kun je ook in het donker je sleutels vinden.

En de Vouwluiertas is overzichtelijk, met veel vakken. Bij het verschonen vouw je de tas uit. Je kunt nu in een oogopslag zien waar alles ligt. Je kan in het buitenste vak, achter de rits, spulletjes voor onderweg opbergen.

De Plunjetas is te gebruiken als een kastje. Zo kan ie worden opgehangen aan een haakje en als je de beide ritsen opmaakt zie je gelijk wat er in de tas zit. Dus niet meer zoeken en ook vallen er geen spullen meer op de (natte) vloer.

De Bag is speciaal ontwikkeld om je (lelijke) kattenbak te camoufleren. Zet je kattenbak in de Bag en draai de opening voor het luikje naar de muur.

En tenslotte is de Medicijntas ideaal voor thuis én onderweg. Thuis gebruik je dit tasje als medicijnkast. En op reis hoef je deze tas alleen maar in te pakken want je hebt alle medicijnen al bij elkaar en je kunt de ritsen afsluiten met de cijfersloten die bij de tas zitten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com