You are here: Home » Beauty » Manuka Doctor ApiNourish Huidherstellende Crème

Manuka Doctor ApiNourish Huidherstellende Crème

geschreven door Constance

Een tijdje geleden heb ik al een artikel geschreven over een ander Manuka Doctor product, nl. het Rejuvenating Facemask, maar deze keer gaat het over de Manuka Doctor ApiNourish Huidherstellende Crème en deze geeft zichtbaar effect in slechts vier weken.

En een nieuw onafhankelijk klinisch onderzoek in de UK heeft uitgewezen dat Manuka Doctor ApiNourish Huidherstellende Crème, met gezuiverd bijengif en Manuka honing binnen vier weken een zichtbaar effect heeft op de huid: rimpels zijn zichtbaar verminderd,  de huid ziet er stralender uit, de teint is verbeterd, de huid voelt duidelijk zachter aan en direct na aanbrengen ziet de huid er mooi en verzorgd uit1

Manuka Doctor ApiNourish Huidherstellende Crème is een lichte, niet vette formule met perfect uitgebalanceerde hydraterende en voedende stoffen die de celgeneratie versnellen zodat het natuurlijke evenwicht in de huid wordt hersteld. Manuka Doctor ApiNourish Huidherstellende Crème voedt de huid intens, stimuleert de collageenproductie, herstelt en vernieuwt beschadigde huidcellen en helpt om fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen met een unieke formule van gezuiverd bijengif, avocado-olie en vitame E.

En afgelopen voorjaar ontving Manuka Doctor een van de hoogste onderscheidingen in de beautyindustrie. Tijdens de uitreiking van de Executive Women UK (CEW UK) Beauty Awards werd Manuka Doctor als ‘Best New Brand’ uitverkoren. Inmiddels heeft het merk in Engeland een cultstatus bereikt. Manuka Doctor is in Nederland verkrijgbaar bij De Tuinen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com