You are here: Home » Eten & koken » Brood bakken met Lékué

Brood bakken met Lékué

geschreven door Constance

Afgelopen periode heb ik zelf het genot van een vers gebakken brood mogen ervaren (met dank aan de Philips broodmachine) maar voor iedereen die geen ruimte heeft voor een broodbakmachine introduceert Lékué dit najaar de Lékué Bread Maker.

Lékué heeft er met de Bread Maker (gemaakt van siliconen) weer een nieuw innovatief product uitgebracht want met de Lékué Bread Maker maak je zelf brood met een traditionele verse broodsmaak en een knapperige korst. Het wegen, kneden en bakken van het brood gebeurt allemaal in de Lékué Bread Maker.

Dankzij de openingen in de siliconen bak circuleert de hete lucht waardoor je een knapperige korst krijgt en een mooie gouden kleur. De Lékué Bread Maker is geschikt voor de oven tot maximaal 220°C en is vaatwasser bestendig.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com