You are here: Home » Audio & video » Bijzondere samenwerking tussen Nokia en Harman

Bijzondere samenwerking tussen Nokia en Harman

geschreven door Constance
superbambi

Gisteren heb ik al aandacht geschonken aan de 2 nieuwe Nokia Lumia smarthpones en hierop inhakend heeft Nokia een samenwerking met Harman aangekondigd, en als eerste introduceren zij de JBL PlayUp, een draadloze audio-speaker.

De JBL PlayUp, die werkt met Bluetooth, is te gebruiken voor alle huidige Nokia Lumia telefoons en natuurlijk ook voor de toekomstige Lumia-smartphones met Windows Phone 8.

Het apparaat heeft een speciaal ontworpen baspoort die dient als woofer. Hierdoor zijn ultralage klanken te horen met minimaal hoorbare luchtturbulentie. De PlayUp heeft een maximale output van 89 dB, waardoor hij geschikt is voor buiten en in elk modern interieur. De speaker maakt eenvoudig contact met de Lumia via Bluetooth, en via NFC met nieuwe Lumia-smartphones die draaien op Windows Phone 8. Ook is hij voorzien van een 3,5 mm-aansluiting zodat er via een kabel andere mobiele telefoons, computers of mp3-spelers op aan te sluiten zijn.

Het design van de PlayUp, gebaseerd op de bekroonde NokiaPlay 360 Wireless Speaker, is met zijn felle kleuren (blauw, zwart, wit en knalgeel) en een opgeladen accu zorgt voor meer dan tien uur muziek. De vervangbare accu is weggewerkt aan de onderkant. Accessoires zijn een draagtasje, een micro USB-oplader en een audiokabel met 3,5mm-aansluiting.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com