You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Afwasbaar toetsenbord van Logitech

Afwasbaar toetsenbord van Logitech

geschreven door Constance

Ik verbaas me altijd weer over de ‘viezigheid’ en stof die er op mijn toetsenbord en tussen mijn toetsen zit. Ik gebruik dan ook regelmatig Cyber Clean maar hiermee haal je toch niet al het vuil weg.

Maar in oktober introduceert Logitech een nieuw toetsenbord: de Logitech Washable Keyboard K310. Dit toetsenbord is onder de kraan af te spoelen en is gemakkelijk af te drogen. De Logitech Washable Keyboard K310 is met de hand afwasbaar en kan (met uitzondering van de USB-kabel) tot een diepte van 28 centimeter in water ondergedompeld worden. Handige drainage gaten in de achterkant van het toetsenbord zorgen ervoor dat de Washable Keyboard K310 na iedere wasbeurt snel opdroogt. De tekens op het toetsenbord zijn via laser geprint en voorzien van een UV-coating (goed voor zo’n 5 miljoen aanslagen) om ervoor te zorgen dat deze niet vervagen tijdens het wassen.

De Washable Keyboard K310 heeft functietoetsen, een numeriek toetsenbord en is compatibel met Windows XP, Windows Vista en Windows 7. De twaalf sneltoetsen zorgen voor directe toegang tot internet, e-mail, mediabestanden, de volumeregelaar en andere veel gebruikte applicaties. Ze zijn hierdoor met een enkele toetsaanslag te openen. Er is geen extra software nodig, waardoor de Logitech Washable Keyboard K310 eenvoudig te installeren en te gebruiken is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com