You are here: Home » Beauty » Test: Zwitsere bio-huidverzorging

Test: Zwitsere bio-huidverzorging

geschreven door Constance

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Nouvelle Beauté met de vraag of ik 2 Zwitserse huidverzorgingsmerken wilden testen, nl. Vetia Floris en Swisscode pure. Beide merken hebben geen conserveringsstoffen, parabenen, alcohol, siliconen en kleurstoffen. Verder zijn ze  dermatologisch getest en dierproefvrij.

Vetia Floris is 100% biocosmetica en is als, eerste merk wereldwijd, voorzien van NaTrue keurmerk en onlangs bekroond met Reddot Design Award.
Wat zijn mijn ervaringen met beide merken? Allereerst wil ik beginnen met Vetia Floris; wat me opviel was dat van alle producten waar ik testers van had gekregen, de structuur heel zacht aanvoelt. Dit geldt voor echt alle crèmes, zelf voor de nachtcrème terwijl deze normaal gesproken altijd dikker is. Verder trokken alle producten heel snel in en lieten ze geen waas achter. De werking was voor mij wat moeilijker te bepalen want ik heb kleine proefzakjes gekregen ipv. een tube of pot waardoor ik binnen een paar dagen door de producten heen was. Maar alle producten voelden heel prettig op mijn huid aan.
Van Swisscode Pure had ik iets grotere proefjes gekregen en deze producten heb ik dan ook iets langer kunnen testen. Alle 7 Swisscode producten zijn speciaal bedoelt voor onder je eigen huidverzorging. Ze geven je huid een extra boost, speciaal waar jij het nodig hebt. Of het nu gaat om rimpels rond de ogen, de mond of om je huid een stralende tint te geven, Swisscode heeft hier de producten voor. Ik vond de Swisscode producten wat meer hun werk doen dan Vetia Floris, maar dat kan ook komen doordat ik deze langer heb gebruikt. Maar zij gaven mijn huid een mooie glans en fijne rimpeltjes werden ‘opgevuld’ en verdoezeld.
Conclusie; beide merken zijn bio en dat is een trend die we steeds meer gaan zien, en nu dus ook in het luxe anti-aging segment. Dit op zichzelf is al een prima trend en verder heeft Vetia Floris mooie zachte producten terwijl Swisscode meer de basis van de problemen ‘aanpakt’.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com