You are here: Home » Accessoires » Nieuwe Sony eReader

Nieuwe Sony eReader

geschreven door Constance
House Doctor Game Tafellamp

Sony komt met een nieuwe eReader, de PRS-T2 en dit eBook is momenteel de dunste en lichtste eReader van Sony en is de opvolger van de PRS-T1 Sony Reader en van dit model zijn er meer dan 175.000 in de Benelux verkocht.

Deze nieuwe Sony eReader heeft een helder 15,2 cm (6”) groot scherm met extra hoog contrast en zonder enige schermreflectie, dus ideaal voor in de felle zon. De Sony heeft E-link Pearl – technologie in combinatie met het zeer gevoelige Infrarood Dual-Touch Screen. En hierdoor kan je je eBook nog makkelijker en vlotter bedienen. De vereenvoudigde navigatie begeleid je intuïtief naar je boekencollectie, recent gelezen boeken en interessante apps zoals Evernote en Facebook. Verder is het design ook verfijnd, want deze eReader is lichter en heeft drukknoppen in reliëf voor intuïtief bladeren en navigeren. En dankzij het verbeterde energiebeheer kan je nu 2 maanden lang boeken lezen, op slechts 1 laadbeurt (met uitgeschakelde WiFi-verbinding). Je kunt op dit eBook natuurlijk ook weer diverse digitale formaten, zoals EPUB, uploaden.

En met de draadloze internetverbinding zijn digitale boeken direct via bol.com te kopen. En met het verbeterde contextmenu van deze Reader en een WiFi-verbinding zoek je gemarkeerde woorden en passages snel en makkelijk op via Wikipedia of Google. Via Facebook kan je je vrienden laten weten wat je leest en woorden opzoeken dmv. de 12 geïntegreerde woordenboeken.

Maar dat is niet alles want de eReader integreert als eerste ook Evernote. Markeer je favoriete citaten en passages in het boek dat je leest en upload deze naar de cloud. Met Evernote Clearly kun je zelfs artikelen en webclips uploaden via je pc, tablet of smartphone. Met een WiFi-verbinding download je de content naar je reader en lees je je opgeslagen inhoud op je Reader.

De Sony eReader PRS-T2 is er in rood, wit of mat zwart en natuurlijk zijn er ook weer bijpassende accessoires leverbaar zoals het hoesje met leeslamp in bijpassende kleuren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com