You are here: Home » Beauty » AVEDA introduceert nieuwe huidverzorgingslijn

AVEDA introduceert nieuwe huidverzorgingslijn

geschreven door Constance

Een van mijn favoriete beautymerken, AVEDA, introduceert iets nieuws, nl. de Enbrightenment Skin Care Starterset en deze is onderdeel van AVEDA’s
Elemental Nature*.

Je huid komt elke dag in aanraking met schadelijke factoren, zo is niet alleen de zon gevaarlijk met haar UV-stralen, ook (dagelijkse) factoren als hormonen, acné en stress zijn van grote invloed op de huid. Verder verhoogt blootstelling aan de zon en stress de productie van melanine en dit versterkt de aanwezigheid van donkere vlekjes en oneffenheden in de huid. De Enbrightenment huidverzorgingsproducten verminderen donkere vlekjes tot 34% en verbeteren de helderheid van de huid tot 52%*.

De huidverzorgingslijn bevat krachtige, actief werkende plantaardige producten zoals sandelhoutolie, welke dankzij de botanische wetenschap, professionele resultaten
leveren. De Enbrightenment Skin Care lijn bestaat uit 100% natuurlijk vervaardigde ingrediënten. Het wordt toegepast door middel van een 5-stappen ritueel dat de huid verlicht en is het meest geschikt voor het element vuur.

De Enbrightenment Skin Care Starter Set bestaat uit:
Enbrightenment Brightening Cleanser (40 ml), deze cleanser, op basis van kokosnoot, verwijdert op een milde manier de vale, dode huidcellen zodat de huid helderder uitziet.
EnbrightenmentTM Brightening Treatment Toner (50 ml) heeft een krachtige, 100% natuurlijke mix. Plantaardig salicylzuur en glucosamine stimuleren de cel vernieuwing zodat de huid weer kan stralen.
Enbrightenment Brightening Correcting Serum (7 ml), dit serum bevat de natuurlijke Brightening Blend in de meest geconcentreerde vorm om donkere vlekjes en verkleuringen zichtbaar te verminderen.
Enbrightenment Brightening Correcting Crème (15 ml), hydrateert intensief met organische sheaboter en bevat Ceramide 3 om de vochtbarrière van de huid te versterken terwijl verhelderende bestanddelen donkere vlekjes zichtbaar
verminderen.

*AVEDA heeft de Elemental Nature filosofie ontwikkeld, gebaseerd op Ayurveda, om de belangrijke balans tussen lichaam en geest te herstellen. Ayurveda is een 5000 jaar oude Indiase geneeskundige traditie, geworteld in het idee dat de geest van de 5 natuurlijke
elementen te vinden is in alle levende dingen, inclusief jijzelf. Deze natuurlijke elementen zijn aarde, lucht, vuur, water en ruimte. Onze lichamen zijn het eindresultaat van elke ervaring die we hebben gehad, fysiek, mentaal of spiritueel. Deze Elemental Nature filosofie vormt de basis voor de ontwikkeling van AVEDA producten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com