You are here: Home » Accessoires » Gadget Test: emporiaCLICK mobiele telefoon

Gadget Test: emporiaCLICK mobiele telefoon

geschreven door Constance

Een tijdje geleden heb ik een ander model uit de emporia serie mogen testen; de emporia RL2. En hoewel de emporia modellen gezien worden als ‘senioren’ telefoons, vind ik heerlijk retro en old school. En ze zijn ideaal voor iedereen die haar dure smartphone thuis wil laten, bijv. tijdens het uitgaan of op vakantie en toch bereikbaar wil blijven.

Binnenkort mag ik weer een emporia model gaan testen, nl. de compacte, veilige en stijlvolle emporiaCLICK. Het toestel beschikt niet alleen over grote toetsen die bijzonder eenvoudig kunnen worden ingedrukt, maar ook over een makkelijk leesbaar kleurenscherm met instelbare tekengrootte en extra krachtige luidsprekers. Bovendien heeft deze zgn. clamshell telefoon een ingebouwde camera en snelkeuzetoetsen waarmee je snel en makkelijk 3 personen kunt bellen.

Wat zit er verder op de emporiaCLICK? Een noodoproepfunctie waarmee je 5 nummers automatisch na elkaar kan bellen, bij het indrukken van de noodknop. Bluetooth, het sturen en verzenden van SMS & MMS, een 2 MB geheugen, een extra sterk trilalarm, 5 beltonen, handsfree functie, een LED-zaklamp, een rekenmachine en een alarm- en geheugenfunctie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com