You are here: Home » Shoppen » Tweezerman nagelknipper

Tweezerman nagelknipper

geschreven door Constance

Het is volop zomer, je zou het niet zeggen, maar toch komen je (teen)nagels meer in de spotlights te staan. En er zijn zoveel leuke nagellakkleuren dat je bijna niet kan kiezen. En verzorgde nagels horen hier natuurlijk ook bij.

Tweezerman komt dan ook met 2 zomerse nailclippers, eentje voor je handen en de andere voor voeten. De roze Folding Nail Clipper is onmisbaar tijdens de manicure, want deze compacte nagelknipper heeft een handige nagelvijl en cleaner ineen en je kan de clipper ook aan je sleutelbos hangen.

De gebloemde Power Nail clipper heeft een brede grip en ligt goed in de hand en is daardoor perfect voor een pedicure behandeling en je teennagels in 1 keer mooi recht geknipt worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com