You are here: Home » Digitale fotografie » Nieuwe Samsung camera ism. Bobbi Brown

Nieuwe Samsung camera ism. Bobbi Brown

geschreven door Constance

Als je perfect bent opgemaakt krijg je ook de mooiste foto’s! En als deze 2 zaken dan ook nog worden gecombineerd is het helemaal perfect!

Samsung en make-up merk Bobbi Brown hebben dan ook samen gewerkt aan de roze Samsung NX1000 digitale camera. De NX1000 komt uit de NX-serie van Samsung en heeft Wi-Fi, 20 megapixels, APS-C CMOS-sensor, HD video-opname, iFunction, 2.0-lens en je kan continue opnames maken met 8 beelden per seconde. Tevens krijg je bij de roze uitvoering een Bobbi Brown lipgloss, een cameratas, handboek en polsriem. Helaas is de set momenteel alleen nog in Zuid Korea te koop, en of ie ook onze kant opkomt is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com