You are here: Home » Accessoires » Seal zelf je koffer, lekker veilig

Seal zelf je koffer, lekker veilig

geschreven door Constance

Voordat bijna heel Nederland op vakantie gaat, heb ik nog een leuke (en veilige) vakantie gadget voor jullie gevonden. Je kunt op Schiphol voor het bedrag van euro 7,99 je koffer laten sealen maar dat kan je nu ook zelf doen, nl. met de Securely Sealed (en een stuk voordeliger).

De vier Securely Sealed rollen bevatten elk 25 meter (totaal 100 meter) sealplastic en twee waarschuwingsstickers voor op je koffer (om de uiteindes mee vast te plakken). Omdat de Securely Sealed rollen zijn ook gemakkelijk mee te nemen in je (hand)bagage want elke rol is 3 cm. en 20 cm. hoog (incl. handvat).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com