You are here: Home » Accessoires » Strandweer app

Strandweer app

geschreven door Constance

Blijf je dit jaar lekker thuis en wil je toch weten of het strandweer is? Dat kan vanaf nu met de StrandweerOnline app.

Want aan de Nederlandse kust zijn meer zonuren per jaar dan in het binnenland maar dat moet je dan wel weten. Met de lancering van de app met weersinformatie over alle belangrijke kustplaatsen weet je altijd of je nu wel of niet naar de kust moet gaan afreizen.  De app geeft per badplaats het actuele weercijfer aan en ook het onderscheid tussen terras- en strandweer. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om strandpaviljoens te beoordelen en kan je snel zien waar je moet zijn, evenals je vrienden want de informatie kan meteen gedeeld worden via Twitter en Facebook. Momenteel is ie er alleen nog voor de iPhone en binnenkort ook voor Android.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com