You are here: Home » Eten & koken » IJsjeshouder

IJsjeshouder

geschreven door Constance

Wat ben ik toch altijd blij als ik een stapel reclamefolders op de mat vindt, want deze worden door mij altijd van A tot Z gelezen. En dan kom je soms de meest nutteloze dingen tegen, en ook deze week was het weer raak.

Want wat heeft Blokker deze week in de aanbieding? Een ijsjeshouder! En de EZ ice cream holder is voor diverse modellen ijsjes geschikt. Het antislip handvat zorgt ervoor dat de houder goed kan worden vastgehouden, ook met natte handjes. De opstaande rand van de houder vangt de druppels op van het ijsje, waardoor de kleding schoon blijft. En ook de achterbank van je auto blijft schoon. En naloop kan de ijsjeshouder gewoon in de vaatwasser. Hij zal best handig zijn, maar ik zie het echt het nut er niet van in, weer iets extra’s van plastic.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com