You are here: Home » Gadget nieuws » Digitaal springtouw

Digitaal springtouw

geschreven door Constance

Iedereen wil toch lekker slank in badkleding verschijnen en touwtjes springen is daar heel goed voor. Je krijgt een goede conditie en tevens train je allerlei spiergroepen.

Nu ging ik ervan uit dat er nog steeds gewone springtouwen te koop waren, maar ook hier heeft de digitalisering toegeslagen. Want bij oa. de Blokker (!) verkoopt men een digitaal springtouw. Want kan dat springtouw allemaal? Het koord is verstelbaar tot 3 meter en 1 van de handvatten heeft een lcd-scherm waarop het calorieverbruik, aantal sprongen, tijdsduur van het springen en de afstand wordt weergegeven. Ook wordt de tijd afgeteld, alleen moet je nog wel zelf springen. En wat kost dit digitale springtouw? Momenteel slechts euro 2,99!

Dus heb je nog goede voornemens voor je bikini workout? Dit is een te leuke gadget om te laten liggen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com