You are here: Home » Beauty » Herbalife huidverzorgingsproducten met Aloë Vera

Herbalife huidverzorgingsproducten met Aloë Vera

geschreven door Constance

Herbalife (bekent van haar afslankproducten) heeft een assortiment met huidverzorgingsproducten; de Herbal Aloe Outer Nutrition lijn. En deze lijn is geheel vernieuwd.

De grootste verandering van de Herbal Aloe Outer Nutrition lijn, bestaande uit de Strengthening Shampoo & Conditioner, Hand & Body Wash, Everyday Soothing Hand & Body Lotion, Soothing Gel en Bath & Body Bar Soap, is dat de fles vervangen is door een tube. Alle producten zijn sulfaat- en parabeenvrij.

De shampoo en conditioner bevatten tarwe-eiwit en dit zorgt ervoor dat het je haar beschermt, zacht, gehydrateerd, verzorgd en versterkt wordt. Tevens blijft gekleurd haar mooier en met de shampoo krijg je ook minder last van haarbreuk.

De hand & body wash, bath & body bar soap zijn milde douche producten die een droge huid voorkomen, doordat zij aloë vera, olijfolie en vitamine A, C, en E bevatten. En natuurlijk sluiten de hand & bodylotion en soothing gel hier perfect op aan want je huid wordt gehydrateerd, oa. door de toevoeging van Afrikaanse Sheabutter.

Ik heb zelf nu een aantal dagen de Herbal Aloe Strengthening Shampoo en Conditioner gebruikt en mijn haar voelt heel lekker zacht aan en ruikt lekker fris. Testman is aan de slag gegaan met Herbal Aloe Hand & Body Wash en hij vindt de geur neutraal en ook een lekker product voor elke dag onder de douche. De Herbal Aloe Hand & Body Lotion trekt snel in en laat absoluut geen vettig laagje achter, en dat geldt idem voor de Herbal Aloe Soothing Gel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com