You are here: Home » Fashion » Mooie bikini’s en tassen van Bikinibiza

Mooie bikini’s en tassen van Bikinibiza

geschreven door Constance

Misschien ken je het merk Bikinibiza nog niet, maar vorig jaar is de 1e collectie geïntroduceerd en daarom is het nu tijd voor de nieuwe collectie en tevens komt er ook bijzondere tassen- & sieradenlijn aan.

De bikini collectie bestaat nu uit de White & Black collectie (beiden met 4 verschillende thema’s) en tevens de Bikiniminibiza, my first Bikini (voor je dochter). Verder kan je zelf je eigen Bikinibiza samenstellen, de ‘Make a Wish’ bikini en voor de bruid is er de ‘Yes I Do’ bikini of armband. Bij een de Bikinibiza bikini krijg je een bijpassende armband cadeau.

En binnenkort komen de dames ook met bijpassende (strand)tassen en kettinkjes dus kan je geheel ‘matching’ naar het strand (op Ibiza of Zandvoort).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com