You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Vaderdag cadeau; Helikopter voor iPhone

Vaderdag cadeau; Helikopter voor iPhone

geschreven door Constance

Een van de meest, door mannen, begeerde speeltjes, is een helikopter die je met je iPhone, iPad of iPod Touch kan besturen maar deze zijn vaak erg kostbaar.

Maar met de iConheli kan je, voor een betaalbare prijs, een helikopter laten vliegen. Download de gratis iConHeli app op je i-apparaat, plaats de iControl in je Apple controller en je bent klaar om op één van de twee manieren te vliegen. Je kunt gebruik maken van Touch Control, (een virtuele joystick op je display) om de helikopter te laten manoeuvreren of kantel je Apple-apparaat en de helikopter gaat vooruit, achteruit en van links naar rechts. De iConHeli heeft een ingebouwde gyroscoop en zorgt voor een stabiele, gecontroleerde vlucht. Als oplaadbare batterij vol is kan je 6/8 minuten vliegen en door het metalen frame kan de helikopter tegen een stootje.

De iConhelikopter helikopter kan besteld worden via: http://www.i-customs.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com