You are here: Home » Beauty » Moederdag Kado: Handige parfumspray

Moederdag Kado: Handige parfumspray

geschreven door Constance

Wie kent ze niet? Die kleine parfumverstuivers die bedoelt zijn om mee te nemen in je handtas, maar wat zijn ze onhandig om te vullen. Je verspilt een hoop van je favoriete geur en vaak lekt de spray ook nog eens.

Maar ik ben bij ICI PARIS XL de oplossing tegen gekomen, nl. de Genie-S tasverstuiver. Hoe werkt de ICI PARIS XL Genie-S? Je haalt van de grote fles het dopje met de spray eraf en dan zie je een staafje. Dit staafje zet op de onderkant van de Genie-S en je maakt nu een aantal malen een pompende beweging, totdat je parfumspray gevuld is. Daarna doe je het spraydopje weer op de grote fles en klaar ben je. Je kunt de nagevulde parfumspray ook meenemen in het vliegtuig en de tasverstuiver is er in het zilver, goud, zwart en roze dus al je favoriete geuren kunnen een eigen flesje krijgen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com