You are here: Home » Gadget nieuws » Moederdag kado: Zet de perfecte thee met de tea maker

Moederdag kado: Zet de perfecte thee met de tea maker

geschreven door Constance

Een tijdje geleden heb ik een ’teatasting’ meegemaakt en daarbij maakte de teamaster gebruik van een theemaker. Een theemaker is de manier om de perfect thee te zetten, niet te sterk en ook niet te koud óf te warm.

Een goed kop thee begint met gezuiverd water en je favoriete theesmaak maar alle theesoorten, zoals zwarte, groene, witte en Oolong thee, hebben elk een eigen temperatuur en trektijd. De Solis Tea Maker zorgt voor de juiste temperatuur én trektijd. Het theemandje in de waterkoker beweegt volledig automatisch op en neer waardoor de thee in alle rust kan trekken en je elke keer opnieuw kan genieten van een perfect kopje thee. Je kunt, dmv. 5 verschillende theeprogramma’s met ieder 3 sterktes precies instellen welke sterkte de thee moet zijn. Nadat de thee op de juiste smaak gekomen is komt het theezeefje vanzelf weer omhoog en natuurlijk heeft de Solis Tea Maker een uitneembaar kalkfilter.

De theemaker zorgt er ook voor dat je thee ’s ochtends op tijd klaar staat bij het ontbijt. De timer stel je de avond van te voren in en de warmhoudfunctie zorgt ervoor dat de thee tot een uur, na het zetten, op de juiste temperatuur blijft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com