You are here: Home » Beauty » Nieuwe AVEDA haarproducten: bescherm je haarkleur

Nieuwe AVEDA haarproducten: bescherm je haarkleur

geschreven door Constance

Ik mag, als AVEDA fan, weer een nieuw AVEDA product gaan testen en deze keer is dat een geheel nieuw product, nl. Color Conserve Daily Color Protect.

Wat is AVEDA Color Conserve Daily Color Protect precies? Dit is een leave-in product, dat je dagelijks kan gebruiken, speciaal bedoelt om je gekleurde haar te beschermen en ook je haarkleur levendig en stralend te houden, tussen 2 kappersbeurten door en dat 6 weken lang!

Soms wordt mijn blonde haar wat gelig en dan is zelfs zilvershampoo niet meer voldoende en hiervoor is Color Conserve Daily Color Protect bedoelt. Je kunt je haar nog meer beschermen door ook de speciale Color Conserve Shampoo, Conditioner en Strengthening Treatment te gebruiken.

Ik hou jullie op de hoogte hoe mijn gekleurde haar zich houdt in combinatie met de AVEDA Color Conserve Daily Color Protect.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com