You are here: Home » Beauty » Nieuwe BaByliss haardroger

Nieuwe BaByliss haardroger

geschreven door Constance

Waarschijnlijk ziet je haar, na een bezoekje aan de kapper, er altijd fantastisch geföhnd maar lukt je dat thuis nooit. En de reden hiervoor is toch de blaaskracht van je haardroger, want kappersföhns hebben een veel krachtigere motor, een AC-motor.

Daarom heeft BaByliss, als 1e merk, een haardroger voor thuis ontwikkeld met een professionele AC-motor. Zo’n föhn droogt je haar 25% sneller, gaan 5x langer mee en door de combinatie van de sterke luchtdruk, de smalle blaasmond wordt je haar beter en milder gedroogd en de ionische functie voorkomt kroezend en pluizend haar en krijgt je haar ook een natuurlijke glans! BaByliss heeft 4 verschillende modellen met de professionele AC-motor en de kleur is zwart of rood.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com