You are here: Home » Accessoires » De Philips ShoqBox, draagbare speakers

De Philips ShoqBox, draagbare speakers

geschreven door Constance

Tijdens de Philips lentepresentatie heb ik kennis gemaakt met de Philips ShoqBox. Dit is een draagbare, draadloze (Bluetooth) luidspreker die klein genoeg is om in je handtas mee genomen te worden en hierdoor kan je overal naar je favoriete muziek luisteren.

Er zijn 2 modellen, de SB7100 en de SB7300. De SB7100 is bedoeld voor iedereen die van buitenactiviteiten houdt, want hij is beschermd met spatwater- en schokbestendige materiaal en heeft een ingebouwd slot om de ShoqBox aan je sportoutfit vast te maken. De SB7300 is gemaakt van aluminium, een speciaal roostermotief en heeft een grote volumeknop. Hierdoor misstaat ie in geen enkel interieur en je kan hem zowel horizontaal als verticaal neerzetten. En door de ingebouwde microfoon kan je een telefoongesprek, van je Smartphone, gewoon beantwoorden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com