You are here: Home » Accessoires » Mooie cameratassen

Mooie cameratassen

geschreven door Constance

Toen ik enkele jaren geleden een digitale spiegelreflexcamera kocht moest er natuurlijk ook een cameratas bij. Maar de keuze in mooie cameratassen was bedroevend en ik heb toen maar gekozen voor een zgn. messengerbag. Niet heel erg lelijk maar ook geen schoonheid.

Dat ik hierin niet de enige was blijkt wel want ook lifestylefotografe Marianne Hope liep tegen hetzelfe aan en zo heeft zij Pilgerbags bedacht. Ook omdat de ‘normale’ cameratassen er vanaf een grote afstand ook uitzien als cameratas en dan weet iedereen gelijk dat jij een dure camera bij je draagt, en dat is geen lekker idee. En wil je er ook niet uitzien als een toerist of tijdens het fotograferen van bijv. een bruidspaar alsof je gaat kamperen. Na lang zoeken kwam Silvia in contact met Kelly Moore Bags en Ketti Handbags en later volgden THEIT, POMPIDOO en Epiphanie. Ik vind er een aantal erg mooi (en handig) en er zijn ook leuke modellen voor mannen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com