You are here: Home » In & om het huis » Hortensia, gemakkelijke en mooie bloeier

Hortensia, gemakkelijke en mooie bloeier

geschreven door Constance

We zijn druk aan de slag met de tuin. De vorige eigenaar van ons huis heeft dat project een jaartje of 25 laten liggen dus aan ons de uitdaging om de tuin mooi te maken. Vorig jaar heb ik netjes bijgehouden hoe laat de zon schijnt in alle hoeken van de tuin dus nu weet ik precies waar de zitjes moeten komen.

de mooiste hortensia

Nu ben ik lekker aan het planten uitzoeken. Maandag ga mijn leibomen kopen bij Kwekerij Houweling en dan neem ik meteen druivenstruiken mee… Bij deze kweker hebben ze werkelijk alle mogelijke fruitbomen en-struiken die je maar kunt bedenken. Ik ben op zoek naar ouderwetse soorten die goed tegen zon kunnen, Mijn tuin is zo zonnig dat ik er een Frans-vakantie-sfeertje kan maken. Heerlijk!

En bij Frankrijk horen wat mij betreft hortensias; zodra die in bloei staan wordt ik gelukkig! Mijn favoriete soort zijn de seringen, heerlijk grote bloemen in roze, lila en lichtblauw. Het verrassende van hortensias is dat ze altijd een andere kleur hebben afhankelijk van de grond waarin ze staan. Ben beniwud welke kleur die van mij hebben aan het einde van de zomer….

Gerelateerde artikelen

2 reacties

tuin ontwerp – Kandidaten uit Laarne in 'Huizenjacht' op VT4 | Tuinontwerp 25 maart 2012 - 18:00

[…] jaar heb ik netjes bijgehouden hoe laat de zon schijnt in alle hoeken van de … Read more on Wonen.Blogo.nl Dit bericht is geplaatst in Tuinontwerp met de tags &#39Huizenjacht&#39, Kandidaten, […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com