You are here: Home » Gadget nieuws » Deense design barbecues

Deense design barbecues

geschreven door Constance

Er worden deze week al hoge temperaturen verwacht, dus wordt het tijd om de tuin en/op balkon ‘lente klaar’ te maken. En dat gaat vaak gepaard met een bezoek aan het tuincentrum, voor bijv. een nieuwe tuinset of bbq.

Nu zijn er mooie en hele mooie bbq’s en de barbecues van HEAT vallen in de laatste categorie. En ze zien er niet alleen heel mooi uit, er zijn verschillende maten en modellen en hierdoor zijn ze zelfs op een klein balkon, boot of camping te gebruiken.

De HEAT Portable Charcoal Grill (in wit, groen, oranje en zwart) is een draagbare houtskool barbeque en bedoelt voor een etentje met max. 2 personen. De HEAT Table Design (wit, oranje, groen en rvs) is een gasbarbeque voor op tafel en de HEAT Mini Cube is een kleine gasbarbeque die je makkelijk meeneemt op de boot of naar de camping, maar ook ideaal voor op het balkon is.

Heb je een groot terras dan is er de HEAT Cube Design Grill (wit of zwart) en deze heeft een grill oppervlakte van 45 of 53 cm. en tenslotte is er voor de ‘grootgrondbezitters’ de XXL HEAT 4 Burner (wit, zwart of rvs).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com