You are here: Home » Accessoires » Nieuwe Sony headsets

Nieuwe Sony headsets

geschreven door Constance

Sony komt met twee nieuwe hoofdtelefoons die ‘urban style’ en een krachtig geluid combineren. Tevens zijn de MDR V55 en MDR-ZX600 compact en beschikken ze over draaibare oorschelpen die plat op te vouwen zijn en minder plaats innemen als ze niet worden gebruikt.

De hoofdtelefoons zijn er in zwart, wit, rood en blauw en de kleuraccenten van het ringvormige oorkussen komen ook terug in het platte snoer. Het snoer is voorzien van een speciale laag dat ervoor zorgt dat het snoer niet in knoop raakt.

MDR-V55 hoofdtelefoon heeft een gesloten ontwerp met oorkussens die perfect op je oren aansluiten en hierdoor krijg je gelijk meer geluidsisolatie. De omkeerbare schelpen zijn tevens perfect tijdens het mixen van muziek.

MDR-ZX600 hoofdtelefoon is licht en comfortabel en heeft een klassieke look, met metalen accenten en gekleurde details en een plat snoer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com